Kiinnostaako pienerät ja suuret uutiset? Tilaa sopivan harvoin ilmestyvä uutiskirjeemme.
Valitse jompi kumpi!
Veitsitehtaan pääty

Elämyksiä ja nautintoja. Kaikkea paitsi veitsiä!

Idyllisessä Fiskarsin ruukissa entisen veitsitehtaan tiloissa toimii panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja putiikin kattava elämyspaikka. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn, Ägräs Distilleryn ja Suomenlinnan Panimon voimin vastuullisesti tuotettuja ja maukkaita elämyksiä. Vuoteen 2001 asti tiloissa tehtailtiin veitsiä, saksia ja auroja. Nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin.

Järjestämme opastettuja kierroksia juomatuotannossa ja monipuolisia tilojamme voi vuokrata tapahtumiin. Lue lisää alta!

Ohjatulla kierroksella kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika juomavalmistamon puolella tapahtuu. Seuraavat ohjatut panimo/tislaamo/viinimö -kierrokset maistiaisten kera tammikuussa!

Kierrokset lauantaisin klo 14:00: 13.1.,10.2. ja 9.3.
Ryhmille järjestämme yksityisiä kierroksia ja tastingeja tilauksesta: info@veitsitehdas.fi


Baari ja käsityöläisjuomien myymälä ovat avoinna:
Ma – Ke SULJETTU
To 12:00 – 17:00
Pe – La 12:00 – 22:00
Su 12:00 – 17:00

5.12. klo 12:00 – 22:00
6.12. klo 12:00 – 22:00
24-27.12. SULJETTU

Veitsitehtaan Gastrobarista saa myös syyskaudella pientä purtavaa – kurkkaa menu Facebookista tai Instagramista! Tarjoamme myös laajemmin ruokapalveluita yli 20 henkilön ryhmille etukäteistilauksesta. Ota yhteyttä gastrobar@veitsitehdas.fi

VEITSITEHTAAN VITSITEHDAS – STAND-UP ILLAT

2.12. klo 19:00 Esiintyjät Mikael Jyvälä, Jussi Lankoski, Raisa Omaheimo ja Valtteri Valtonen.31.12. UUDENVUODENDISKO on jo suorastaan legendaariseksi muodostunut tapa toivottaa tervetulleeksi uusi vuosi hyvien ystävien, musiikin ja janojuomien saattelemana. Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja tanssimaan.

Kurkkaa uusimmat uutiset ja tapahtumat sosiaalisesta mediasta @veitsitehdas.
Kysy lisää: info@veitsitehdas.fi


Ohjattu kierros

Veitsitehtaan juomatuotannossa järjestetään opastettuja vierailuja. Pääset tutustumaan niin oluen panemiseen, viinin valmistukseen kuin myös tisleiden maailmaan.

Talvi-sesongilla järjestämme ohjattuja kierroksia joka toinen viikko. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kierros kestää noin tunnin ja kierroksen lomassa nautimme juomamaistiaisia (35 € / hlö).

Varaa liput alta!

Ryhmille järjestämme yksityisiä kierros- ja tastingpalveluita tarpeen mukaan.

Veitsitehtaan vierailulla pääset tutustumaan niin oluen, viinin kuin väkevien alkoholien valmistukseen. Pääset myös maistamaan, miten erilaiset ainesosat ja valmistustavat vaikuttavat juomiin.

Ohjattu tasting

Asiantuntijoidemme ohjaama tasting tuo pöytään paitsi makuhermoja kutkuttavia kokemuksia myös kiehtovan yhteisen puheenaiheen seurueellenne. Maistelun avulla oppii tunnistamaan erilaisten oluttyyppien ominaisvivahteita ja kenties löytää uusia ja yllättäviäkin viinisuosikkeja. Maistelusettimme päivittyy aina sesongin mukaan.

Järjestämme tastingeja vierailukeskuksessamme aina kierrosten yhteydessä, mutta jos haluat järjestää erillisen tastingin, niin ole yhteydessä!

Veitsitehtaan terassi

Yritykset ja suuret ryhmät

Jos suunnittelet yrityksellesi virkistyspäivää, kaverillesi polttareita tai muuta suurempaa yksityistilaisuutta, olethan meihin yhteydessä. Ryhmille on tarjolla ryhmämenu etukäteistilauksesta ympäri vuoden. Veitsitehtaalta löytyy tilat pienemmälle kokoukselle tai voit vuokrata vaikka koko vierailukeskuksen käyttöösi!

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

sijainti kartalla

Veitsitehtaan käyntiosoite
Contact information

Peltorivi 7
10470, Fiskars
Tel. +358 43 201 0833
info@veitsitehdas.fi

Toimintamme Suomenlinnassa

Suomenlinnan Panimo