Elämyksiä ja nautintoja. Kaikkea paitsi veitsiä!

Idylliseen Fiskarsiin entisen veitsivalmistamon tiloissa toimii panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja putiikin kattava elämyspaikka. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn sekä Ägräs Distilleryn voimin vastuullisesti tuotettuja ja maukkaita elämyksiä. Kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika juomavalmistamon puolella tapahtuu.

Vuoteen 2001 tiloissa tehtailtiin veitsiä ja saksia, nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin.

Gastrobaarimme tarjoilee panimotuotteita, natuviinejä ja käsityöläiscocktaileja. Eikä tässä vielä kaikki: keittiömme remontin valmistuttua syyskuussa tarjoilemme myös upeita teemaillallisia.

12.9. alkaen olemme avoinna:
Pe – La 12:00 – 21:00
Su 12:00 – 17:00

Syksyllä 2022 järjestämme ohjelmallisia illallisia, joista ensimmäisenä listoille nousevat Food Campin palkitun keittiömestarin Mikko Kaukosen seitsemän ruokalajin riistamenut.

Peuraillallinen 10.11.
Seitsemän ruokalajin peuraillallinen myynnissä!

Kurkkaa uusimmat uutiset ja tapahtumat sosiaalisesta mediasta @veitsitehdas.

Veitsitehdas – kaikkea paitsi veitsiä!

Ohjattu kierros

Veitsitehtaan juomatuotannossa järjestetään opastettuja vierailuja. Pääset tutustumaan niin oluen panemiseen, viinin valmistukseen kuin tisleiden maailmaan.

Syksyllä 2022 järjestämme avoimia panimokierroksia kerran kuussa. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kierros kestää noin tunnin ja sen jälkeen on mahdollista osallistua ohjattuun tastingiin. Avoin kierros 25 € / hlö ja tasting 15 € / hlö.

Seuraavat avoimet kierrokset järjestetään Lauantaina 15.10. klo 14:00.
Varaa paikkasi: info@veitsitehdas.fi

Voit myös varata ryhmällesi yksityisen kierroksen ja tastingin. Tiedustelut: info@veitsitehdas.fi.

Veitsitehtaan vierailulla pääset tutustumaan niin oluen, viinin kuin väkevien alkoholien valmistukseen. Pääset myös maistamaan, miten erilaiset ainesosat ja valmistustavat vaikuttavat juomiin.

Ohjattu tasting

Asiantuntijoidemme ohjaama tasting tuo pöytään paitsi makuhermoja kutkuttavia kokemuksia myös kiehtovan yhteisen puheenaiheen seurueellenne. Maistelun avulla oppii tunnistamaan erilaisten oluttyyppien ominaisvivahteita ja kenties löytää uusia ja yllättäviäkin viinisuosikkeja. Maistelusettimme päivittyy aina sesongin mukaan.

Tastingin hinta 15€.

Järjestämme tastingeja vierailukeskuksessamme aina kierrosten yhteydessä, mutta jos haluat järjestää erillisen tastingin, niin ole yhteydessä!

Tiedustele lisää: info@veitsitehdas.fi.

Yritykset ja suuret ryhmät

Jos suunnittelet yrityksellesi virkistyspäivää, kaverillesi polttareita tai muuta suurempaa yksityistilaisuutta, olethan meihin yhteydessä. Veitsitehtaalta löytyy tilat pienemmälle kokoukselle tai voit vuokrata vaikka koko vierailukeskuksen käyttöösi!

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

sijainti kartalla

Veitsitehtaan käyntiosoite
Contact information

Peltorivi 7
10470, Fiskars
Tel. +358 43 2010 833

Suomenlinnan Panimo