Kiinnostaako pienerät ja suuret uutiset? Tilaa sopivan harvoin ilmestyvä uutiskirjeemme.
Valitse jompi kumpi!
Veitsitehtaan pääty

Ravintola ja käsityöläisjuomia. Kaikkea paitsi veitsiä!

Idyllisessä Fiskarsin ruukissa entisen veitsitehtaan tiloissa toimii panimon, tislaamon, viinimön, ravintolan, baarin sekä juomapuodin kattava elämyspaikka. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn, Ägräs Distilleryn ja Suomenlinnan Panimon voimin vastuullisesti tuotettuja juomia ja maukkaita elämyksiä. Vuoteen 2001 asti tiloissa tehtailtiin veitsiä, saksia ja auroja. Nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin.

Elämyskeskuksemme taipuu moneen: ravintolan, baarin ja puodin lisäksi järjestämme mm. opastettuja kierroksia juomatuotannon puolelle ja monipuolisia tilojamme voi vuokrata monenlaisiin tapahtumiin. Lue lisää alta!

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista nimellä @veitsitehdas.
Kysy lisää: info@veitsitehdas.fi

Aukioloajat ja ajankohtaiset uutiset

Baari ja käsityöläisjuomien myymälä ovat avoinna:
Ma – to klo 12:00 – 20:00
Pe klo 12:00 – 23:00
La klo 12:00 – 24:00
Su klo 12:00 – 18:00

Keittiömme on taas avoinna! Menu löytyy täältä.
Ma – la klo 12:00 – 18:30
Su suljettu

Tulevat tapahtumat
20.7. klo 20:00 Veitsitehdas Live – Sirpa & Bändi
27.7. klo 20:00 Veitsitehdas Live – Mikaela Mansikkala feat. DJ Ville ja Irviina Puuma ja DJ Pertti Pesukarhu
10.8. klo 20:00 Veitsitehdas Live – Ensio ja Kusiset Tassut
24.8. klo 20:00 Veitsitehdas Live – Samae Koskinen
31.8. klo 20:00 Veitsitehdas Live – Pekka Helin Boomers

Seuraavat ohjatut panimo/tislaamo/viinimö -kierrokset maistiaisten kera:
Heinäkuun ohjatut kierrokset juomamaistiaisten kera järjestetään joka tiistai, torstai ja lauantai suomeksi klo 15:00.

Liput kierrokselle hintaan 35€/hlö alla olevasta linkistä

Ohjattu kierros

Veitsitehtaan juomatuotannossa järjestetään opastettuja vierailuja. Meillä pääset tutustumaan niin oluen panemiseen, viinin valmistukseen kuin myös tisleiden maailmaan. Kierroksen aikana kuullaan tarinoita Veitsitehtaan, Fiskarsin Panimon, Ägräs Distilleryn, Noita Wineryn ja Suomenlinnan Panimon historiasta, tuotannosta, tuotteista ja innovaatioista. Haluatko tietää kuinka monta kertaa yksi rypäle kiertää eri tuotantoprosesseissamme? Voiko hiilidioksidia kerätä talteen tai jopa valmistaa sen avulla uusia tuotteita? Tule kuulemaan miten vastuullisesti tuotetut juomat valmistuvat entisissä Veitsitehtaan tiloissa.

Ohjatuille kierroksillemme mahtuu mukaan 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kierros kestää noin tunnin ja kierroksen lomassa nautimme juomamaistiaisia (35 € / hlö). Mikäli olet kiinnostunut kierroksesta englanniksi tai ruotsiksi, olethan yhteydessä meihin etukäteen s-postitse tai puhelimitse!

Ryhmille järjestämme yksityisiä kierros- ja tastingpalveluita tarpeen mukaan. Tunnin mittaisella kierroksella tutustumme tuotannon salaisuuksiin ja kuulemme kuinka vastuullisesti tuotetut oluet, tisleet ja viinit valmistuvat Veitsitehtaalla. Mikäli haluatte kokea juomanautinnot myös muilla aisteillasi varaa ryhmällesi myös kolmen tai viiden tuotteen tasting ja koe makunautintoja vailla vertaa. Nämä ryhmäpalvelut soveltuvat työhyvinvointipäivien, polttareiden, syntymäpäiväjuhlien ja ystäväporukoiden aktiviteeteiksi.

Yksityisille kierroksille maksimi henkilömäärä 50 henkilöä ja minimiveloitus 10 hengen mukaan. Ohjattu kierros 25 € / henkilö, 3 tuotteen tasting 10 € / henkilö ja 5 tuotteen tasting 20 € / henkilö.

Veitsitehtaan vierailulla pääset tutustumaan niin oluen, viinin kuin väkevien alkoholien valmistukseen. Pääset myös maistamaan, miten erilaiset ainesosat ja valmistustavat vaikuttavat juomiin.

Ohjattu tasting

Asiantuntijoidemme ohjaama tasting tuo pöytään paitsi makuhermoja kutkuttavia kokemuksia myös kiehtovan yhteisen puheenaiheen seurueellenne. Maistelun avulla oppii tunnistamaan erilaisten oluttyyppien ominaisvivahteita ja kenties löytää uusia ja yllättäviäkin viinisuosikkeja. Maistelusettimme päivittyy aina sesongin mukaan.

Järjestämme tastingeja vierailukeskuksessamme aina kierrosten yhteydessä, mutta jos haluat järjestää erillisen tastingin, niin ole yhteydessä!

Veitsitehtaan terassi

Kokoukset ja juhlatilojen vuokraus

Jos suunnittelet yrityksellesi virkistyspäivää, kaverillesi polttareita tai muuta suurempaa yksityistilaisuutta, olethan meihin yhteydessä. Tehdään teille tarpeitanne vastaava palvelukokonaisuus tiloista, kierroksista, tastingeista, aktiviteeteista sekä ruoka- ja juomapalveluistamme. Ryhmille on tarjolla Gastrobar Veitsitehtaan ryhmämenu etukäteistilauksesta ympäri vuoden. Veitsitehtaalta löytyy tilat pienemmälle kokoukselle tai voit vuokrata vaikka koko vierailukeskuksen käyttöösi. Kokoushuone Ohramallas ja sen moderni kokoustekniikka soveltuu 25 hengen tilaisuuksiin kokouspäivien viettoon. Tasting huoneemme 50 hengen tilaisuuksiin ja alakerran ravintolasali 60-150 hengen yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Kaikki Veitsitehtaan tilat ovat esteettömiä.

Tutustu täältä tarkemmin kokous- ja juhlatiloihimme!

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

sijainti kartalla

Veitsitehtaan käyntiosoite
Contact information

Peltorivi 7
10470, Fiskars
Tel. +358 43 201 0833
info@veitsitehdas.fi

Toimintamme Suomenlinnassa

Suomenlinnan Panimo