Elämyksiä ja nautintoja

Idylliseen Fiskarsiin entisen veitsivalmistamon tiloissa toimii panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja putiikin kattava elämyspaikka. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn sekä Ägräs Distilleryn voimin vastuullisesti tuotettuja ja maukkaita elämyksiä. Kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika juomavalmistamon puolella tapahtuu.

Veitsitehdas on helppo tunnistaa – se nimittäin tekee betonisen poikkeuksen pittoreskin Fiskarsin maisemiin. Vuoteen 2001 tiloissa tehtailtiin veitsiä ja saksia, nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin.

Gastrobaarimme tarjoilee panimotuotteita, natuviinejä ja käsityöläiscocktaileja sekä pientä purtavaa. Eikä tässä vielä kaikki: keittiömme avautuu syyskuussa ja tarjoilee upeita teemaillallisia.

Tervetuloa käymisen arvoisten juomaelämysten äärelle kesällä 2022!

Kurkkaa uusimmat uutiset sosiaalisesta mediasta @veitsitehdas.

Ohjattu kierros

Veitsitehtaalla järjestetään opastettuja vierailuja. Pääset tutustumaan niin oluen panemiseen, viinin valmistukseen ja tisleiden maailmaan.

Tiedustele lisää: kirsi@veitsitehdas.fi.
Kierroksen hinta 25€.

Veitsitehtaan vierailulla pääset tutustumaan niin oluen, viinin kuin väkevien alkoholien valmistukseen. Pääset myös maistamaan, miten erilaiset ainesosat ja valmistustavat vaikuttavat juomiin.

Ohjattu tasting

Asiantuntijoidemme ohjaama tasting tuo pöytään paitsi makuhermoja kutkuttavia kokemuksia myös kiehtovan yhteisen puheenaiheen seurueellenne. Maistelun avulla oppii tunnistamaan erilaisten oluttyyppien ominaisvivahteita ja kenties löytää uusia ja yllättäviäkin viinisuosikkeja. Maistelusettimme päivittyy aina sesongin mukaan.

Tastingin hinta 15€.

Järjestämme tastingeja vierailukeskuksessamme aina kierrosten yhteydessä, mutta jos haluat järjestää erillisen tastingin, niin ole yhteydessä!

Tiedustele lisää: kirsi@veitsitehdas.fi.

Yritykset ja suuret ryhmät

Jos suunnittelet yrityksellesi virkistyspäivää, kaverillesi polttareita tai muuta suurempaa yksityistilaisuutta, olethan meihin yhteydessä. Veitsitehtaalta löytyy tilat pienemmälle kokoukselle tai voit vuokrata vaikka koko vierailukeskuksen käyttöösi!

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Veitsitehtaan käyntiosoite

Peltorivi 7
10470, Fiskars

Suomenlinnan Panimo