Elämyksiä ja nautintoja. Kaikkea paitsi veitsiä!

Idyllisessä Fiskarsin ruukissa entisen veitsitehtaan tiloissa toimii panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja putiikin kattava elämyspaikka. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn, Ägräs Distilleryn ja Suomenlinnan Panimon voimin vastuullisesti tuotettuja ja maukkaita elämyksiä. Vuoteen 2001 tiloissa tehtailtiin veitsiä, saksia ja auroja nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin.

Ohjatulla kierroksella kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika juomavalmistamon puolella tapahtuu. Seuraava ohjattu panimo/tislaamo/viinimö-kierros järjestetään lauantaina 25.3.
Ryhmille järjestämme yksityisiä kierroksia ja tastingeja tilauksesta.

Baari ja panimomyymälä ovat avoinna talvi/kevätsesongilla:
Pe – La 12:00 – 21:00
Su 12:00 – 17:00

Gastrobaarimme tarjoilee panimotuotteita, natuviinejä ja käsityöläiscocktaileja. Ravintolatoiminta käynnistyy kesäksi 2023, siihen saakka baaristamme saatavilla pientä purtavaa. Ryhmille on tarjolla ryhmämenu etukäteistilauksesta.

Tulevia tapahtumia:
25.3. klo 19:00 Veitsitehtaan Vitsitehdas – stand up ilta vol. 2
26.3. klo 12:00 Kirppistelyä ja kippistelyä – Veitsitehtaan kirppispäivä

Kurkkaa uusimmat uutiset ja tapahtumat sosiaalisesta mediasta @veitsitehdas.

Ohjattu kierros

Veitsitehtaan juomatuotannossa järjestetään opastettuja vierailuja. Pääset tutustumaan niin oluen panemiseen, viinin valmistukseen kuin myös tisleiden maailmaan.

Talvi- ja kevätsesongissa järjestämme avoimia kierroksia kerran kuussa. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kierros kestää noin tunnin ja kierroksen lomassa nautimme muutaman juomatuotteen (35 € / hlö). Kevään avoimet kierrokset järjestetään La 25.3. klo 14:00, La 29.4. klo 14:00 ja La 27.4. klo 14:00.

Ryhmille järjestämme yksityisiä kierros- ja tastingpalveluita tarpeen mukaan.

Veitsitehtaan vierailulla pääset tutustumaan niin oluen, viinin kuin väkevien alkoholien valmistukseen. Pääset myös maistamaan, miten erilaiset ainesosat ja valmistustavat vaikuttavat juomiin.

Ohjattu tasting

Asiantuntijoidemme ohjaama tasting tuo pöytään paitsi makuhermoja kutkuttavia kokemuksia myös kiehtovan yhteisen puheenaiheen seurueellenne. Maistelun avulla oppii tunnistamaan erilaisten oluttyyppien ominaisvivahteita ja kenties löytää uusia ja yllättäviäkin viinisuosikkeja. Maistelusettimme päivittyy aina sesongin mukaan.

Järjestämme tastingeja vierailukeskuksessamme aina kierrosten yhteydessä, mutta jos haluat järjestää erillisen tastingin, niin ole yhteydessä!

Yritykset ja suuret ryhmät

Jos suunnittelet yrityksellesi virkistyspäivää, kaverillesi polttareita tai muuta suurempaa yksityistilaisuutta, olethan meihin yhteydessä. Veitsitehtaalta löytyy tilat pienemmälle kokoukselle tai voit vuokrata vaikka koko vierailukeskuksen käyttöösi!

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

sijainti kartalla

Veitsitehtaan käyntiosoite
Contact information

Peltorivi 7
10470, Fiskars
Tel. +358 43 201 0833
info@veitsitehdas

Toimintamme Suomenlinnassa

Suomenlinnan Panimo