Elämyksiä ja nautintoja

Idylliseen Fiskarsiin entisen veitsivalmistamon tiloihin rakentuu panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja putiikin kattava elämyspaikka. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn sekä Ägräs Distilleryn voimin kieltä, mieltä ja silmää miellyttäviä elämyksiä. Pian kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika tapahtuu juomavalmistamon puolella. Avaamme remontin edetessä myös baarin ja putiikkimme.

Veitsitehdas on helppo tunnistaa – se nimittäin tekee betonisen poikkeuksen pittoreskin Fiskarsin maisemiin. Vuoteen 2001 tiloissa tehtailtiin veitsiä ja saksia, nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin.

Tervetuloa käymisen arvoisten juomaelämysten äärelle!

Kierros

Veitsitehdas avautuu yleisölle alkukesästä 2022. Tätä ennen voit tiedustella kierroksia ja tastingeja sähköpostitse tai puhelimitse. Kysy lisää tai varaa kierros: kirsi@veitsitehdas.fi.

Veitsitehtaan vierailulla pääset tutustumaan niin oluen, viinin kuin väkevien alkoholien valmistukseen. Pääset myös maistamaan, miten erilaiset ainesosat ja valmistustavat vaikuttavat juomiin.

Tasting

Tasting tuo pöytään paitsi makuhermoja kutkuttavia kokemuksia myös kiehtovan yhteisen puheenaiheen seurueellenne. Maistelun avulla oppii tunnistamaan erilaisten oluttyyppien ominaisvivahteita ja kenties löytää uusia ja yllättäviäkin suosikkeja. Maistelusettimme päivittyy aina sesongin mukaan.

Järjestämme tastingeja vierailukeskuksessamme niin kierrosten yhteydessä, kuin niistä erikseen, alkukesästä 2022 lähtien.

Tiedustele lisää: kirsi@veitsitehdas.fi.

Yritykset ja suuret ryhmät

Jos suunnittelet yrityksellesi virkistyspäivää, kaverillesi polttareita tai muuta suurempaa yksityistilaisuutta, olethan meihin yhteydessä!

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Veitsitehtaan kayntiosoite

Peltorivi 7
10470, Fiskars

Suomenlinnan Panimo