Veitsitehtaan pääty

Elämyksiä ja nautintoja. Kaikkea paitsi veitsiä!

Idyllisessä Fiskarsin ruukissa entisen veitsitehtaan tiloissa toimii panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja putiikin kattava elämyspaikka. Täällä tarjoamme Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn, Ägräs Distilleryn ja Suomenlinnan Panimon voimin vastuullisesti tuotettuja ja maukkaita elämyksiä. Vuoteen 2001 asti tiloissa tehtailtiin veitsiä, saksia ja auroja. Nykyään teräviä ovat lähinnä juomakeksintömme, joihin ammennamme ideoita niin lähiluonnosta kuin mielikuvituksestammekin.

Ohjatulla kierroksella kävijät pääsevät kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, kuinka taika juomavalmistamon puolella tapahtuu. Ohjatut panimo/tislaamo/viinimö -kierrokset maistiaisten kera syys-sesongilla joka toinen lauantai klo 14:00.
Ryhmille järjestämme yksityisiä kierroksia ja tastingeja tilauksesta.
info@veitsitehdas.fi


Baari ja käsityöläisjuomien myymälä ovat avoinna:
Ma – ke SULJETTU
To 12:00 – 17:00
Pe – la 12:00 – 22:00
Su 12:00 – 17:00

Gastrobar Veitsitehtaan keittiö on suljettu ja tarjoamme ryhmille (yli 20 hlö) ruokapalveluita etukäteistilauksesta. Ota yhteyttä gastrobar@veitsitehdas.fi

HARVEST FESTIVAL BY NOITA WINERY
Veitsitehtaalla järjestetään syyskuussa ensimmäistä kertaa sadonkorjuuta ja naturalviinejä juhlistava Harvest Festival. Luvassa viinejä Noita Winerylta, Soil Wine Groupilta, Alkuviiniltä ja Uva Nudalta. Lavalla mm. Handshaking, DJ Deep Kat, DJ Fiskars.

Osta liput ennakkoon, bussikuljetuksen Helsingistä ja Turusta sisältäviä lippuja myös saatavilla!


Kurkkaa uusimmat uutiset ja tapahtumat sosiaalisesta mediasta @veitsitehdas.
Kysy lisää: info@veitsitehdas.fi


Ohjattu kierros

Veitsitehtaan juomatuotannossa järjestetään opastettuja vierailuja. Pääset tutustumaan niin oluen panemiseen, viinin valmistukseen kuin myös tisleiden maailmaan.

Kevätsesongilla järjestämme avoimia kierroksia kerran kuussa. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kierros kestää noin tunnin ja kierroksen lomassa nautimme muutaman juomatuotteen (35 € / hlö).

Kaikille avoimia, ohjattuja kierroksia järjestämme joka toinen lauantai klo 14:00.
Kysy lisää info@veitsitehdas.fi tai varaa liput alta!

Ryhmille järjestämme yksityisiä kierros- ja tastingpalveluita tarpeen mukaan.

Veitsitehtaan vierailulla pääset tutustumaan niin oluen, viinin kuin väkevien alkoholien valmistukseen. Pääset myös maistamaan, miten erilaiset ainesosat ja valmistustavat vaikuttavat juomiin.

Ohjattu tasting

Asiantuntijoidemme ohjaama tasting tuo pöytään paitsi makuhermoja kutkuttavia kokemuksia myös kiehtovan yhteisen puheenaiheen seurueellenne. Maistelun avulla oppii tunnistamaan erilaisten oluttyyppien ominaisvivahteita ja kenties löytää uusia ja yllättäviäkin viinisuosikkeja. Maistelusettimme päivittyy aina sesongin mukaan.

Järjestämme tastingeja vierailukeskuksessamme aina kierrosten yhteydessä, mutta jos haluat järjestää erillisen tastingin, niin ole yhteydessä!

Veitsitehtaan terassi

Yritykset ja suuret ryhmät

Jos suunnittelet yrityksellesi virkistyspäivää, kaverillesi polttareita tai muuta suurempaa yksityistilaisuutta, olethan meihin yhteydessä. Ryhmille on tarjolla ryhmämenu etukäteistilauksesta ympäri vuoden. Veitsitehtaalta löytyy tilat pienemmälle kokoukselle tai voit vuokrata vaikka koko vierailukeskuksen käyttöösi!

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

Käymisen arvoisia juomaelämyksiä

sijainti kartalla

Veitsitehtaan käyntiosoite
Contact information

Peltorivi 7
10470, Fiskars
Tel. +358 43 201 0833
info@veitsitehdas.fi

Toimintamme Suomenlinnassa

Suomenlinnan Panimo