Kiinnostaako pienerät ja suuret uutiset? Tilaa sopivan harvoin ilmestyvä uutiskirjeemme.
Valitse jompi kumpi!

Brukett on nyt ISO 14001 -sertifioitu!

Brukett on sitoutunut vastuullisuuteen

Brukettin strategian ja koko toiminnan kehityksen keskiössä on vastuullisuus. Voimme nyt ilolla kertoa, että yrityksemme on saanut virallisen sertifikaatin ISO 14001 -ympäristöstandardin mukaisesta toiminnasta.

ISO 14001 -sertifiointi antaa meille varmuuden siitä, että kansainvälisesti hyväksytyt, ja ulkopuolisen auditoijan, Bureau Veritaksen, auditoimat vaatimukset ympäristöasioiden hallinnasta ja kestävän kehityksen edistämisestä toteutuvat toiminnassamme.

Sertifiointi kattaa laajalti koko Brukettin maahantuonnin, myynnin, hallinnon ja markkinoinnin, sekä juomatuotantomme ja vierailukeskuksemme Fiskarsissa ja Suomenlinnassa, kuten myös tytäryhtiömme Pienen koko toiminnan.

Standardi on auttanut meitä tuomaan ympäristötavoitteemme osaksi liiketoimintastrategiaa ja päivittäistä tekemistämme. Keskitymme ympäristötavoitteissa erityisesti tehostamaan veden ja sähkön käyttöä sekä vähentämään jätemääriä omassa juomatuotannossamme. Kehitämme myös koko ajan niin maahantuonnin, myynnin kuin markkinoinnin puolella tuotevalikoimaamme kohti kestävämmin tuotettuja tuotteita sekä pyrimme pienentämään kuljetuksista aiheutuvia päästöjä“, kertoo Brukettin toimitusjohtaja, Mikko Ali-Melkkilä.

Brukettin asiakkaille sertifiointi vahvistaa tärkeintä lupaustamme, joka on tarjota Hyvän Maun Valintoja.