Kiinnostaako pienerät ja suuret uutiset? Tilaa sopivan harvoin ilmestyvä uutiskirjeemme.
Valitse jompi kumpi!

Pien sydän Brukett

Ilouutisia – Pien liittoutuu yhteen Brukett Oy:n kanssa. Pien on omistanut koko kuusivuotisen historiansa pienpanimokulttuurin edistämiseen Suomessa, ja saa nyt enemmän voimaa harteillensa siirtyessään osaksi Brukettia. Brukett Oy on osa vuonna 1899 perustettua perheomisteista Heino Groupia, joka taas on ollut sijoittajan roolissa osana Pienen tarinaa jo vuodesta 2018 asti.

Kummankin yrityksen visiot ovat jo ennestään hyvin samanlaisia ja Pien saa lisäarvoa Brukettin ekologisista ja kiertotalouteen vahvasti panostavista arvoista.

Brukett Oy omistaa nyt koko Pienen osakekannan. Pien jatkaa perustajiensa Erkki Hämeen ja Tuomas Kokkosen johtamana omana yrityksenään. Omistusmuutoksen tuomien uusien resurssien avulla Pieneltä voi odottaa jatkossa mm. enemmän kokeellisia oluita Amerikasta ja myös täysin uusista nousevista olutmaista ympäri maailman.

Pien Webshopin kehittämiseen tullaan panostamaan entistäkin enemmän. Oma jakelukanava takaa mahdollisuuden harrastaa myös vahvempia laatuoluita missä tahansa Suomen kolkassa. Verkkokauppaan tullaan laajentamaan uusiin Euroopan maihin jakaen kotimaisen oluen ilosanomaa laajemmalle kuin koskaan ennen.

Koko Pien ja sen henkilöstö – olutmaahantuonti ja jakelu Pien Distribution, Powered by Pien -kaapit, kivijalkamyymälä-baari Pien Shop, pienpanimo Pien Brewing sekä Pienen Virossa toimiva tytäryhtiö, verkkokauppa Pien Webshop – jatkavat toimintaansa kuten ennenkin perustajien Erkin ja Tuomaksen vetämänä.

Pien – Pienten Puolella. Nyt ja aina.