Kiinnostaako pienerät ja suuret uutiset? Tilaa sopivan harvoin ilmestyvä uutiskirjeemme.
Valitse jompi kumpi!
Olutta lasissa

Tervetuloa vierailulle käymisen arvoisten juomaelämysten äärelle Fiskarsiin!


Fiskarsin vanhalla veitsitehtaalla valmistuu nykyään käsityöläisjuomia. Yli puolitoista vuotta kestänyt remontti alkaa olla loppusuoralla ja pääsemme iloksemme jo vastaanottamaan vieraita.

Pieni panimo-viinimö-tislaamotilamme on laajentunut niin tuotannon kuin vierailutilojen osalta. Apunamme meillä on ollut useita paikallisiakin taitureita, kuten ravintolamme kalusteet suunnitelleet Heikki Aska ja Antrei Hartikainen. Upean jalopuisen baaritiskin on valmistanut meille Tuomo Rinne tiimeineen. Woodion altaat ihastuttavat saniteettitiloissamme. Arkkitehtikumppanina projektissa on ollut taitavat Arrak Arkkitehdit.

Saman katon alla tislataan Ägärs Distilleryn väkeviä alkoholeja, pannaan Fiskarsin Panimon pienpanimo-oluita ja valmistetaan rypäleistä Noita Wineryn viinejä. Tai no, teknisesti ottaen emme voi kutsua tuotteita viiniksi, sillä Suomea ei lasketa viinintuottajamaaksi, mutta tule itse katsomaan paikan päälle, mitä itävaltalaiset luomurypäleet käyvät läpi ennen kuin päätyvät pulloon. Järjestämme kaikille avoimia kierroksia yleensä lauantaisin. Baarissamme pääset nauttimaan talon juomista ja syksyllä myös muista herkuista, sillä kumppanimme Food Camp Finland on suunnittelut gastrobar-henkiset pienet purtavat menulle. Hanoja meillä on yhteensä 12 kappaletta ja niissä kaikissa on tarjolla omin kätösin valmistamiamme juomia. Puodistamme voit ostaa juomia kotiin vietäväksi. Tarkemmat aikataulut sekä yhteystiedot löydät osoitteesta veitsitehdas.fi ja olisi mukava tutustua myös sosiaalisessa mediassa @veitsitehdas.

Tervetuloa!
Toivottaa koko Veitsitehtaan tiimi

PS. Mikäli etsit juhlatiloja, niin meiltä niitä löytyy – ole yhteydessä!