£0.00

Tuotetunnus (SKU): 760 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

VILARNAU ORGANIC CAVA BRUT RESERVA PICCOLO

Espanja
  • Vilarnaun missiona on tuottaa maailman parhaat cavat luonnonmukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Tuottajan kaikki cavat kestävän kehityksen sertifikaatilla varustettuja.
  • Tuoksu on hedelmäinen ja raikas, viheromenaa ja persikkaa. Maku on erittäin kuiva, keskihapokas, aavistuksen mineraalinen, sitruksinen, hedelmäinen, kevyen paahteinen ja hennon yrttinen. Kokonaisuutta ryhdittävät eloisat kuplat jotka korostavat viinin hapokkuutta.

Toimiva kuohuva kalaruokien ja hapokkaiden kastikkeiden seuraan.

Juomatyyppi Kuohuviini ja sampanja
Alkoholipitoisuus 11,00 %
Pakkaustyyppi Lasipullo
Pakkauskoko 20,00 cl
Rypäle 50% Macabeu, 35% Parellada, 15% Xarel.lo

Kaloripitoisuus 71 kcal/100ml
Sokeripitoisuus 10 g/l

Sulfiitti

VILARNAU ORGANIC CAVA BRUT RESERVA PICCOLO

Espanja
ALKOHOLIA

11,00 %

PAKKAUSKOKO

20,00 cl

VILARNAU ORGANIC CAVA BRUT RESERVA PICCOLO Lasipullo 20,00cl

Vilarnau yhdistää artesaanihenken ja modernin lähestymistavan: se pyrkii tuottamaan cavaa, jossa näkyy terroir, huolellisuus ja luova visio. Talon moderni panimo on suunniteltu siten, että se kunnioittaa ympäristöä ja maisemaa, ja viinin tuottamisessa korostetaan puhtautta, eleganssia ja tasapainoa. Viinitarhat sijaitsevat kauniissa ympäristössä, josta avautuvat näkymät Montserratin vuorille. Ne sijaitsevat suojaisassa laaksossa lähellä Serralada Litoral –vuoristoa ja noin 30 kilometrin päässä Välimereltä.

Vilarnau käyttää pääasiallisina viinirypäleinä perinteisiä cava-lajikkeita: Macabeo, Xarel·lo ja Parellada, mutta viljelee myös lajikkeita. Pääviinintekijä Eva Plazas Tornén johtamassa tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Vilarnaun cavat ovat mm. luomusertifioituja, pakattu pääosin kevytlasipulloihin ja energiankäyttöön kiinnitetään erityistä huomiota. Vilarnaun cavat valmistetaan perinteisellä “samppanjamenetelmällä”.