Ravintola Fiskarsissa – tervetuloa Veitsitehtaan gastrobaarin
Kesäsesonki Fiskarsissa alkaa kesäkuun alussa ja kiihtyy juhannuksesta eteenpäin jatkuen kesälomakauden loppuun. Veitsitehtaan gastrobar vanhalla veitsitehtaalla tarjoilee kesäisin herkuttelijoille sesongin mukaista gastropub-henkistä ruokaa yhdistettynä seinän takana valmistuviin käsityöläisjuomiin. Löydät aina ajankohtaiset aukioloajat täältä ja kannattaa myös seurata Veitsitehtaan sosiaalista mediaa, jossa päivitämme aktiivisesti ruokalistaan, tapahtumiin sekä aukioloihin liittyviä aiheita.
Veitsitehtaan gastrobarin hittituote on Fish & Chips, jota keittiömme valmistaa myös tänä kesänä. Lisäksi saatavilla on mm. tartar ja skagen röra mallasleivällä. Annokset on yhdistetty Veitsitehtaan artesaanijuomatuotannossa valmistuviin pienpanimo-oluihin, naturalviineihin sekä tisleisiin. Baarin 12 hanaa palvelevat janoisia läpi kesän ja juomapuodista voi hankkia mukaan kotiinviemisiä. Samalla visiitillä pääset myös kurkkaamaan juomatuotannon puolelle tai halutessasi osallistua opastetulle kierrokselle, joiden aikataulut näet tästä.
Menuun voit tutustua alta. Tervetuloa!