Bock- eli pukkioluet ovat alunperin kotoisin Pohjois-Saksasta. Oluet olivat vahvoja, sillä ne tehtiin kestämään pitkiä kuljetusmatkoja, minkä aikana ne jatkoivat käymistä. Pukkioluita valmistettiin ensimmäisen kerran 1300–1400-luvuilla.

Nykyään bockit ovat pohjahiivalla käytettyjä vahvoja oluita. Yksistään sana “bock” tarkoittaa tummaa, vahvaa, maltaista ja myös jonkin verran makeaa olutta, jossa on alkoholia vähintään 6,7 prosenttia.

Ayingerin oluita yhdistää pehmeä suutuntuma, puhtaus, tyylinmukaisuus ja loppuun asti hiotut yksityiskohdat. Celebratoria on kypsytetty puoli vuotta, ja se on maailmanluokan esimerkki tyylistään.

Ayinger Albairisch Dunkel on saksalainen, perinteinen tumma olut. Münchenin alueella tämän tyyppinen olut oli pitkään se yleisin oluttyyppi, johtuen alueen kovasta vedestä, jolla on tärkeä merkitys maulle.

Inselkammerin perhe pyörittää jo seitsemännessä sukupolvessa Ayingerin pienpanimoa Etelä-Saksan Ayingissa. Panimo keskittyy erityisesti oluiden laatuun ja onkin tästä syystä voittanut vuosittain useita palkintoja. Käy tutustumassa paikan päällä oluen valmistukseen, nauti paikallisherkkua Schweinshaxea Ayinger Bräustüberlissä ja yövy perheen omistamassa Hotel Ayingissa.

Inselkammerin perhe pyörittää jo seitsemännessä sukupolvessa Ayingerin pienpanimoa Etelä-Saksan Ayingissa. Panimo keskittyy erityisesti oluiden laatuun ja onkin tästä syystä voittanut vuosittain useita palkintoja.

Ayingin kylä sijaitsee noin 25 km Münchenista kaakkoon. Ayingerin suuri pienpanimo on valmistanut oluita jo vuodesta 1878 lähtien. Panimon vuosituotanto on 14 miljoonaa litraa, josta vain 10 prosenttia päätyy vientii, erityisesti Italiaan, mutta myös muualle Eurooppaan, kuten Suomeen, ja Yhdysvaltoihin.

Käy tutustumassa paikan päällä oluen valmistukseen, nauti paikallisherkkua Schweinshaxea Ayinger Bräustüberlissä ja yövy perheen omistamassa Hotel Ayingissa.

Inselkammerin perhe pyörittää jo seitsemännessä sukupolvessa Ayingerin pienpanimoa Etelä-Saksan Ayingissa. Panimo keskittyy erityisesti oluiden laatuun ja onkin tästä syystä voittanut vuosittain useita palkintoja.

Ayingin kylä sijaitsee noin 25 km Münchenista kaakkoon. Ayingerin suuri pienpanimo on valmistanut oluita jo vuodesta 1878 lähtien. Panimon vuosituotanto on 14 miljoonaa litraa, josta vain 10 prosenttia päätyy vientii, erityisesti Italiaan, mutta myös muualle Eurooppaan, kuten Suomeen, ja Yhdysvaltoihin.

Käy tutustumassa paikan päällä oluen valmistukseen, nauti paikallisherkkua Schweinshaxea Ayinger Bräustüberlissä ja yövy perheen omistamassa Hotel Ayingissa.

Inselkammerin perhe pyörittää jo seitsemännessä sukupolvessa Ayingerin pienpanimoa Etelä-Saksan Ayingissa. Panimo keskittyy erityisesti oluiden laatuun ja onkin tästä syystä voittanut vuosittain useita palkintoja.

Ayingin kylä sijaitsee noin 25 km Münchenista kaakkoon. Ayingerin suuri pienpanimo on valmistanut oluita jo vuodesta 1878 lähtien. Panimon vuosituotanto on 14 miljoonaa litraa, josta vain 10 prosenttia päätyy vientii, erityisesti Italiaan, mutta myös muualle Eurooppaan, kuten Suomeen, ja Yhdysvaltoihin.

Käy tutustumassa paikan päällä oluen valmistukseen, nauti paikallisherkkua Schweinshaxea Ayinger Bräustüberlissä ja yövy perheen omistamassa Hotel Ayingissa.