Kiinnostaako pienerät ja suuret uutiset? Tilaa sopivan harvoin ilmestyvä uutiskirjeemme.
Valitse jompi kumpi!

VEITSITEHDAS ETSII KESÄSESONGILLE TYÖNTEKIJÖITÄ!

Veitsitehtaan gastrobar ja juomapuoti Fiskarsin ruukissa hakee työntekijöitä puotiin, keittiöön ja saliin.
Toukokuussa työt sijoittuvat viikonlopuille, ja kesällä Veitsitehdas on auki joka päivä.

Veitsitehtaan pääty

Avoimet tehtävät:

KOKKI 90 h / 3 viikkoa
Työtehtäviisi kuuluu esivalmistelu, maittavien annosten valmistaminen huippuammattilaisten seurassa, sekä muut keittiön tehtävät. Toivomme että olet reipas ja omatoiminen. Edellytämme hygieniapassia sekä ravintola-alan koulutusta.
TARJOILIJA 112,5 h / 3 viikkoa kesä- ja elokuu, 90 h / 3 viikkoa touko- ja syyskuu
Tehtäviisi kuuluu pöytiintarjoilu ja asiakaspalvelu ainutlaatuisessa ravintolassamme. Innostus pienpanimo-oluisiin ja natuviinehin on suuresti eduksi, sillä ravintolamme on panimoiden, viinimön ja tislaamon yhteydessä. Baarityöskentely ei myöskään sinua pelota, sillä ilta-aikaan ravintolassamme on ohjelmaa (DJ:t, esiintyjät). Anniskelupassi ja hygieniapassi on välttämättömiä.
SALIAPULAINEN 60-90 h / 3vk
Ajoittain vauhdikkaissa työvuoroissa pärjää hyvän asenteen kanssa. Sinulla ei tarvitse olla vielä kokemusta ravintola-alalta, mutta olet innostunut oppimaan. Tehtäviisi kuuluu pöytiintarjoilu, kattaminen, salin siistiminen ja tiskien hoitaminen.
JUOMAPUODIN MYYJÄ 90 h / 3vk
Juomapuodin myyjänä palvelet asiakkaita myymälän puolella, ja hoidat hyllytystä ja esillepanoa. Myös baariasiakkaiden palvelu sujuu joutuisasti tarvittaessa. Työt sijoittuvat ma-su klo 11-19 väliselle ajalle. Innostuksella käsityöläisjuomiin ja reippaalla asiakaspalveluhenkisyydellä pääsee jo pitkälle!
Tarjoamme gastrobaristamme herkullisia ruoka-annoksia sekä pienalkoholituottajien juomia seinän takaa. Palvelemme myös ryhmiä ja järjestämme yksityistilaisuuksia. Viikonloppuisin meillä on usein esiintyjiä, bändejä ja DJ:itä, ja bileet pystyssä! Ohjattuja panimokierroksia on muutama viikossa.
Työt ajoittuvat sesonkiin, eli kesäkuusta elokuun puoleen väliin. Kesä tulee olemaan hektinen, mutta päivät monipuolisia! Asiakaskuntamme kesällä koostuu Fiskarsiin tulevista kotimaisista ja ulkomaisista turisteista, sekä oman rakkaan ruukin asukkaista ja mökkeilijöistä.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!
kirsi@veitsitehdas.fi, 044 978 9987