Ravintola Fiskarsissa – tervetuloa maistamaan päivitetty menu Veitsitehtaan gastrobaarin
Keittiömestarimme Jaakko Hämeenkorpi on tehnyt sesongin eläessä päivityksiä ruokalistaan. Tervetuloa maistamaan Veitsitehtaan keittiön uusimmat herkut ja niihin yhdistetyt juomat.
Olemme auki läpi kesän, tarkista tarkemmat aukioloajat täältä. Menuun voit tutustua alta. Tervetuloa!
MENU 24.6. ALKAEN:
ALKUUN
Rapeita mallascrumble-perunoita, parmesania, aiolia ja marinoitua punasipulia 11 €
Suomenlinnan Panimo Sparre Pale Ale
Samettista päivän keittoa ja kesäisiä makuja 16 €
Noita Winery Super Stare #3 / Suomenlinnan Panimo Piper Wit
Suolattua ja miedosti savustettua naudanfilettä, kantarellia sekä katajamajoneesia 16 €
Fiskarsin Panimo Metsän Henki
KESKELLE
Savutofuvarras, chimichurrilla maustettuja linssejä sekä Hokkaidokurpitsaa 26 €
Ägräs Carrot&Ginger Long Drink / Fiskarsin Panimo Risukka Sour
Gastrobarin ”Fish & Chips” 27 €
– Noita Winery Riesling-Grüner Veltliner / Fiskarsin Panimo RAFF IPL
BBQ-porsaanposkea, possumakkaraa, coleslawta ja friteerattua perunaa 27 €
– Suomenlinnan Panimo Hoppe IPA / Noita Winery Enuma Elis
JÄLKEEN
Daim-jäätelöä, mantelikakkua, omenaa ja Bierbrand maustettua kinuskia 12 €
Päivän jäätelö / sorbet 7 €