Kiinnostaako pienerät ja suuret uutiset? Tilaa sopivan harvoin ilmestyvä uutiskirjeemme.
Valitse jompi kumpi!

Ravintola Veitsitehtaan Gastrobar on auki kesäsesongilla. Vanha veitsitehdas Fiskarsin idyllisessä ruukissa kätkee sisälleen vastuulliseen juomatuotantoon keskittyvän pientuotannon. Nyt Veitsitehtaalla pääsee juomien lisäksi nauttimaan myös upeista keittiön puolella valmistuvista herkuista. Ravintola on auki kesäisin, jonka jälkeen se toimii tilausravintolana.

Keittömestari Jaakko Hämeenkorpi on saapunut Fiskarsiin hiljattain Michelin-tähden saaneesta ravintola Vårista Porvoosta. Veitsitehtaalle hän on koonnut lyhyen ja ytimekkään menun kesälle 2023:

ALKUUN
Suolakalaa hauesta ja lohesta, glaseerattua mallasleipää ja savusärkivoita 14 €
Riimipeuraa ja metsän makuja 15 €
Suolankukalla ja maltaalla maustettuja rapeita varhaisperunoita ja paahdettua mustapippuriaiolia 9 €

PÄÄRUUAT
Fish & Chips 24 €
Palvattua porsaanniskaa BBQ, raparperi-varhaiskaalisalaattia ja paahdettua mustapippuriaiolia 26 €
Päivän salaatti 22 €

JÄLKKÄRI
Ruusupannacotta, vadelmasorbettia ja marinoitua raparperia 12 €

Annoksille on paritettu seinän takana valmistuvat pienpanimo-oluet Fiskarsin Panimolta, viinit Noita Winerylta sekä drinkit Ägräs Distilleryltä. Baarista saa kylmiä juomia päivittäin. Tervetuloa herkuttelemaan!