Kiinnostaako pienerät ja suuret uutiset? Tilaa sopivan harvoin ilmestyvä uutiskirjeemme.
Valitse jompi kumpi!

Mikkeller maniaa Kööpenhaminassa!

Maailmankuulu tanskalainen panimo Mikkeller, järjestää vuosittain toukokuun alussa kaksipäiväisen Mikkeller Beer Celebration Copenhagen -olutfestivaalin, joka kokoaa yhteen mitä villeimmät panimot ympäri maailmaa.

Kööpenhaminan ytimessä, trendikkäässä Vesterbron kaupunginosassa järjestettävässä festivaalilla on vuosittain mukana noin sata erilaista käsityöläispanimoa ympäri maailmaa, aina Koreaa ja Meksikoa myöten.

Tapahtuman keskiössä on tietysti oluet, ja ihmiset niiden takana. Festivaali onkin loistava mahdollisuus päästä kokeilemaan täysin uudenlaisia oluita, joista monet ovat kotimaidensa ulkopuolella tarjolla vain näillä festivaaleilla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi brasilialainen maapähkinävoilla maustettu imperial stout tai kreikkalainen mustikkapiirakan makuinen hapanolut? Pidit sitten hieman villimmistä kokeiluista, tai ihan perinteisestä oluista, on Mikkeller Beer Celebration Copenhagen ehdoton suositus jokaiselle oluenystävälle!

Mikkeller ympäri Kööpenhaminaa

Mikkeller tarjoaa monipuolisia elämyksiä ympäri Kööpenhaminaa, niin oluiden kuin hyvän ruoankin parissa. Heiltä löytyy muun muassa herkullisista tacoistaan tunnettu ravintola La Neta, sekä rouheaa grilliruokaa tarjoava panimoravintola Warpigs. Mikkeller valmistaa oluita ympäri kaupunkia ja Warpigsin lisäksi heidän tunnetuin itsenäinen pienpanimo on varmasti Baghaven. Kööpenhaminan satama-alueella sijaitseva Baghaven tarjoaa villejä tynnyrikypsytettyjä hapanoluita, sekä upeilla maisemilla varustetun terassin. Helppo matkavinkki Kööpenhaminaan onkin käydä läpi Mikkellerin eri ravintoloita ja panimoita, samalla tutustuen eri alueisiin ympäri kaupunkia.

Rajoja rikkova Mikkeller

Innovatiivisista olutluomuksistaan sekä persoonallisesta brändistään tuttu Mikkeller, perustettiin vuonna 2006 juuri Kööpenhaminassa, josta se on kasvanut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Mikkellerin baareja ja ravintoloita löytyykin nykyisin ympäri maailmaa, aina New Yorkia ja Tokiota myöten. Kaikissa näissä kohteissa on nähtävissä panimon sama persoonallinen ilme, mutta myös jotain kyseiselle kaupungille ominaista.

Mikkeller tekee myös paljon yhteistyötä muiden panimoiden kanssa ja jatkaa edelleen uusien makuelämysten ja innovatiivisten oluiden luomista, inspiroiden oluenystäviä ympäri maailmaa nauttimaan ainutlaatuisista ja rohkeista olutelämyksistä.