£0.00

Tuotetunnus (SKU): 1236 Osasto: Avainsana tuotteelle

VILARNAU ALCOHOL FREE SPARKLING 0%

Espanja
  • Vilarnaun missiona on tuottaa maailman parhaat cavat luonnonmukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Tuottajan kaikki cavat ovat luomuja, vegaaneja sekä kestävän kehityksen sertifikaatilla varustettuja.
  • Vilarnau nostaa alkoholittomat kuohuviinit uudelle tasolle. Uusimman teknologian ja Vilarnaun oman innovatiivisen tuotantomenetelmän avulla alkoholi on poistettu viinin alkuperäiset aromit säilyttäen. Perinteisistä Parellada- ja Macabeu-rypäleistä valmistettu viini sisältää 70 % vähemmän kaloreja kuin tavallinen cava.
  • Vaaleankeltainen viini, jossa hienot ja pitkäkestoiset kuplat. Omenaista kukkaisuutta, jonka takaa nousee esiin tuoreen mantelin makeaa aromikkuutta. Tasapainoinen, tuore, kermainen ja pitkäkestoinen maku.

Alkumaljaksi tai seurusteluun soveltuva alkoholiton kuohuviini. Myös noutopöydälle, salaateille ja pikkusyötäville.

Juomatyyppi Alkoholiton
Alkoholipitoisuus 0 %
Pakkaustyyppi Lasipullo
Pakkauskoko 75,00 cl
Rypäle 50% Macabeu, 50% Parellada

Kaloripitoisuus 20 kcal/100ml
Sokeripitoisuus 35 g/l

Sulfiitti

VILARNAU ALCOHOL FREE SPARKLING 0%

Espanja
ALKOHOLIA

0 %

PAKKAUSKOKO

75,00 cl

VILARNAU ALCOHOL FREE SPARKLING 0% Lasipullo 75,00cl

Vilarnau yhdistää artesaanihenken ja modernin lähestymistavan: se pyrkii tuottamaan cavaa, jossa näkyy terroir, huolellisuus ja luova visio. Talon moderni panimo on suunniteltu siten, että se kunnioittaa ympäristöä ja maisemaa, ja viinin tuottamisessa korostetaan puhtautta, eleganssia ja tasapainoa. Viinitarhat sijaitsevat kauniissa ympäristössä, josta avautuvat näkymät Montserratin vuorille. Ne sijaitsevat suojaisassa laaksossa lähellä Serralada Litoral –vuoristoa ja noin 30 kilometrin päässä Välimereltä.

Vilarnau käyttää pääasiallisina viinirypäleinä perinteisiä cava-lajikkeita: Macabeo, Xarel·lo ja Parellada, mutta viljelee myös lajikkeita. Pääviinintekijä Eva Plazas Tornén johtamassa tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Vilarnaun cavat ovat mm. luomusertifioituja, pakattu pääosin kevytlasipulloihin ja energiankäyttöön kiinnitetään erityistä huomiota. Vilarnaun cavat valmistetaan perinteisellä “samppanjamenetelmällä”.

Lisätiedot

Vihreät valinnat